Turvaa kotisi ja kiinteistösi laadukkailla turvajärjestelmillä

Turvajärjestelmät

Suojaa kotiin ja mökille – hanki turvajärjestelmät Turusta

Meiltä saat turvajärjestelmän sekä kotiin että mökille.​
turvajärjestelmä

Meidän kauttamme hankit helposti turvajärjestelmän sekä kotiin että mökille. Järjestelmän avulla tiedät mitä kodissasi tapahtuu, vaikka et itse ole paikalla. Asennamme räätälöidyt hälytys- ja turvajärjestelmät murtojen, tulipalojen ja muiden häiriöiden varalle. Saat nykyaikaiset laitteet ilman turhia kuukausimaksuja. Älykkäät laitteet, jotka lähettävät vaikkapa tekstiviestillä suoraan reaaliajassa hälytyksen matkapuhelimeesi.

Millainen turvajärjestelmä on sopivin sinun kotiisi?

Vaihtoehtoja on monenlaisia, ja turva-ja hälytysjärjestelmät räätälöidään kunkin asiakkaan tarpeiden mukaan. Kun hankit turvajärjestelmän kotiin/mökille, sinun kannattaa miettiä, mitä kodissasi, mökillä tai muussa kiinteistössä halutaan valvoa. Alta löydät esimerkkejä, jotka auttavat sinut alkuun sopivimpien hälytysjärjestelmien määrittämisessä. 

Murtohälytysjärjestelmät

Murtohälytysjärjestelmät

0Murtohälytysjärjestelmillä turvataan kotia, omaisuutta sekä siellä asuvia ihmisiä. Syksyn ja talven pimeinä aikoina loma-asuntojen murrot lisääntyvät. Voit myös lähteä turvallisin mielin lomalle kotoasi, kun tiedät, että hälytysjärjestelmä valvoo ja lähettää tarvittaessa automaattisen hälytyksen matkapuhelimeesi tai suoraan vartiointiliikkeelle. Murtosuojausjärjestelmämme ovat huippuunsa kehitettyä tekniikkaa. Hälytysjärjestelmä reagoi murtoon aikaisessa vaiheessa, jotta vahingot jäisivät mahdollisimman pieniksi. Asennamme vakuutusyhtiöiden hyväksymiä hälytyslaitteita, merkkeinä mm. DSC ja Electronics Line. 

Valvontajärjestelmät

Valvontajärjestelmät

Kameravalvontajärjestelmät ovat paikallaan silloin, kun tiloja ei ole mahdollista tarkkailla luonnollisesti. Tallentimen kovalevyltä on kätevä tarkastaa välittömästi, mitä on tapahtunut ja saada ensiarvoisen tärkeitä tuntomerkkejä esimerkiksi poliisia varten. Kameran liiketunnistimista voidaan myös johtaa suora hälytys omaan matkapuhelimeen tai vartiointiliikkeeseen.   

Etäohjaukset

Etäohjaukset

Haluttaessa valvontajärjestelmän avulla voidaan ohjata kiinteistön sähkölaitteita. Esimerkiksi loma-asuntojen lämmityksen ohjaus etänä on erittäin hyödyllinen ominaisuus. 

Palohälytysjärjestelmät

Useammin kuin murrot ja ilkivalta, kodissa aiheuttavat tuhoja myös palovahingot. Paloilmoittimet ja palohälytinjärjestelmät ovat jokaisen kodin vakiovaruste. Hälytykset johdetaan matkapuhelimeen tai  vartiointiliikkeeseen. Olemme virallinen paloilmoitinliike, ja asennamme ja huollamme sekä paloilmoitin- että palovaroitinjärjestelmiä. 

Henkilöturva

Yksinään työskentelevät työntekijät on mahdollista suojata tapaturman varalta automaattisella hälytyksellä. 

Turvaa omaisuutesi – minimoi murheet ja vahingot

Turvajärjestelmät kotiin ja mökille voivat olla kaapeloituja tai langattomia. Järjestelmien hälytykset voidaan johtaa esimerkiksi matkapuhelimeen tai vaikka vartiointiliikkeelle. Halusitpa turvajärjestelmän kotiin tai mökkiin, suojata kiinteistön, varaston tai vaikka eläinsuojan, ota yhteyttä - rakennetaan juuri sinun tarpeisiisi sopiva turvajärjestelmä!